toate categoriile

Profilul Companiei

Acasă>Despre noi>Profilul Companiei

Suzhou Walter Flow Control Equipment Co., Ltd. este o companie profesională specializată în fluide industriale. Facem și vom modela întotdeauna relațiile noastre de afaceri de lungă durată din tehnologie avansată, calitate excelentă și servicii bune.
WALTER este un set de design, dezvoltare, producție de diferite tipuri de supape și, în principal, produce tot felul de napolitane, tip flanșă, etanșare dură, supapă cu etanșare moale, supapă fluture, supapă de reținere, supapă cu glob, sită, supapă de control hidraulic și incendiu Hidrante, cum ar fi, produse utilizate pe scară largă în inginerie de alimentare cu apă și drenaj, tratarea apelor, tratarea apelor uzate, construcții, petrol, fabricarea hârtiei, textile, metalurgie, mine, industria chimică și 98% produse sunt exportate în străinătate. Clienții sunt din peste 40 de țări.
Produsele Walter sunt conform designului. conform DIN, BS, ANSI, AWWA, EN, ISO, AS, standardul API și produsele relevante pot fi furnizate cu aprobare FM, listate UL, certificate CE.
Filosofia companiei
Prelucrarea eficientă a fiecărei anchete
Tratarea fiecărei comenzi în serios
Servirea fiecărui client cu atenție
Alegeți-ne, culegeți succes